Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У зелених зонах Дніпра за порядком слідкують Муніципальна варта та паркова охорона, є кнопки виклику поліції

Боронять комунальне майно, зупиняють хуліганів та вандалів. Щодня на варті спокою дніпрян — інспектори Муніципальної варти. Вони спільно з охоронцями патрулюють зелені зони Дніпра, аби люди почувались у безпеці. 

Щодня інспектори Муніципальної варти стежать за порядком у парках Дніпра — зупиняють вандалів, вгамовують хуліганів та любителів оковитої. У парку Глоби муніципалам допомагають співробітники охоронної компанії.

Владислав Попок, представник охоронної компанії: «Ситуації є: нещодавно людині стало дуже погано. Охорона зреагувала, викликала швидку. Лікарі забрали, у супроводі нас людина залишила об’єкт, поїхала до лікарні».

Заступають на варту о 8-й годині і до 23-ї патрулюють території зелених зон. Вночі, коли триває комендантська година, спостереження ведуть з постів. У Новокодацькому парку інспекторам допомагає поліція охорони. Вартові кажуть, люди почуваються в безпеці, коли бачать, що поруч люди у формі.

Юрій Антонюк, інспектор КП «Муніципальна варта»: «Якщо необхідно, у разі виявлення правопорушень викликаємо співробітників поліції, яким надаємо необхідну допомогу, документування та всіляко допомагаємо задокументувати всі правопорушення».

У парку також встановлено 2 тривожні кнопки для термінового виклику наряду поліції.

Анна Ткачова, інженерка головного пункту спостереження: «Одним дотиком пальця можна натиснути цю кнопку, і потім сигнал тривоги передається на пульт централізованого спостереження, де знаходяться цілодобово оператори. Після отримання цього сигналу оператор негайно передає сигнал тривоги поліції охорони».

Таких кнопок у Дніпрі 5: по 2 – на просп. Д.Яворницького; 2 – у Новокодацькому парку та 1 – на вул. Воскресенській.

Читайте також: На Дніпропетровщині зібрали перший врожай ячменю та гороху