Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Відні помітили людей з близького оточення дніпровського авторитета Петровського

На одних і тих самих вулицях, у ресторанах і готелях європейських міст можна зустріти і народних депутатів, і суддів, і бізнесменів. У Відні переховується від війни відомий дніпровський авторитет Олександр Петровський з охороною, яка вже стала фігурантами гучних заголовків з побиттям віденських таксистів. Нещодавно розслідувачі з «Української правди» помітили і дружину «Наріка».

212 день героїчного протистояння України окупантам. Але є люди, які уникають будь-якої можливості бути корисним своїй державі. Натомість пересиджують війну в європейських країнах. Про «віденську тероборону Дніпра» розповіли журналісти «Української правди».

«На вході до «Гранд готеля» помічаємо соратників дніпровського бізнесмена Олександра Петровського — це брати Адамадзе та чоловік в окулярах на прізвисько «Антік».

Австрійська столиця Відень – це не перше, але й не друге улюблене місце для українських віп-біженців. Так, в об’єктиви камер журналістів попала машина, якою пересувається дружина «Наріка». А джерела УП підтверджують і присутність Олександра Петровського у Відні.

«А це BMW брата бізнесмена Петровського. На автівці їздить дружина «Наріка». Самого Петровського ми так і не зустріли у Відні, але за інформацією джерел «УП», бізнесмен та його оточення залишили країну на початку повномасштабного вторгнення і в цей час також перебували в австрійській столиці».

Ми ж нагадаємо, що охорона «Наріка» — ті, хто не мав права покидати Україну — влаштували бійку в європейському місті з місцевим таксистом.

«По бізнесових колах тоді повідомлялося, що у бійці брали участь молодики, пов’язані з сином бізнесмена Петровського, який також приїхав сюди з Дніпра».

Тож хто дав дозвіл для на виїзд молодикам призивного віку за кордон та чи мав на це дозвіл і сам пан Петровський? Питання до прикордонних служб.

Ігор Мосійчук, журналіст, депутат Верховної Ради України VIII скликання: «Я не берусь коментувати Петровського, бо я чув про деякі його хвороби, які могли дозволити бути комісованим. Але ці люди не хворі, ці люди спортсмени, вони ідентифіковані, вони індифіковані громадою Дніпра. Тобто по цих питання дуже серйозні питання».

Чи понесуть вони відповідальність — питання до відповідних органів. А ось що з совістю у Петровського та його охорони, яка відсиджується у Відні — думаємо, ви самі зрозуміли.