Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У відділенні надання послуг бездомним особам та з низьким рівнем доходів Міського центру соцдопомоги триває поточний ремонт

У Дніпрі в одному з прихистків для бездомних продовжується поточний ремонт. Вже найближчим часом у відремонтовану будівлю зможуть заїхати близько 60 осіб без постійного місця проживання. Окрім житла, людям допомагають з оформленням документів і працевлаштуванням, а також надають медичні послуги. 

Вже рік Світлана перебуває в Дніпровському центрі соціальної допомоги. Жінка застала будівлю ще до ремонту і наразі з нетерпінням чекає його завершення.

Світлана, мешканка центру: «До ремонту я потрапила якраз. Було теж непогано, але зараз чекаємо на краще, утеплять кімнати».

Основна мета — поліпшення житлових умов для людей.

Максим Єрьоменко, директор Дніпровського міського центру соціальної допомоги: «На сьогоднішній день у міському відділенні надання послуг бездомним особам та особам з низьким рівнем доходів Міського центру соціальної допомоги відбуваються ремонтні роботи. Підопічні нашого відділення — це здебільшого бездомні особи; особи, які опинились в складних життєвих обставинах та внутрішньо переміщені особи, які прибувають до нас з окупованих частин або з території, де ведуться активні бойові дії».

Наразі тут вже демонтували старі конструкції, відремонтували підлогу та встановили нові вікна.

Антон Чорнодуб, заступник директора генерального підрядника: «На сьогоднішній день замінено більшість мереж, влаштовано нові мережі опалення, водопостачання, електрика нова та влаштована стяжка. Також зараз ведуться роботи, починають вестися роботи з оздоблення».

У центрі також доступні соціальне таксі, професійна реабілітація, соціально-побутова адаптація та гаряче харчування.

Читайте також: Окупанти завдали ракетного удару по Кривому Рогу, є загиблі та поранені