Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У цьому році на ремонт доріг у Дніпрі з міського бюджету виділено 450 млн грн

У 2023 році на поточний ремонт покриття автошляхів міста Дніпра виділено 450 млн грн з міського бюджету. За дорученням міського голови Бориса Філатова комунальники планують виконати роботи на площі близько 320 тис. м2, наразі виконано близько 130 тис. м2.

Сьогодні черговий по місту – заступник директора департаменту благоустрою та інфраструктури Олексій Самілик проінспектував роботу комунальників на вулиці Луговській. Раніше тут виконувалися роботи з ямкового ремонту, який підтримував дорожнє покриття у задовільному стані, проте торік через дію постанови Кабміну №590 роботи не проводилися, і стан асфальту на вулиці значно погіршився.

Тож комунальники приступили до поточного (середнього) ремонту. Це включатиме у себе заміну верхнього шару зношеного асфальтобетонного покриття на площі близько 11 тисяч м2. Довжина ділянки, яка потребує ремонту, складає 2,0 кілометри. Орієнтовна вартість цих робіт становить 15,0 млн грн.

«Роботи на цій ділянці розпочалися 8 травня, за сприятливих погодних умов плануємо завершити до 18 травня 2023 року», – повідомив Олексій Самілик.

Читайте також: На трьох станціях метро у Дніпрі встановили лави-трансформери.