Site icon Телеканал «ДніпроTV»

«У цього собаки багато добра в серці». Молодь Дніпра долучилася до прибирання у притулку

Бумер зустрічає молодь Дніпра одразу на вході до притулку. Чотирилапий дуже любить людей. Собака має погану координацію. Тому забрати його мало хто бажає.

«Він став зіркою сьогоднішнього дня, адже вже зі всіма познайомився! У цього собаки багато добра в серці», — каже студентка Христина. 

Вона сьогодні з друзями прийшла допомогти одному з притулків для тварин доброю справою. 

«Ми прибирали за тваринами. Хто міг, приніс і смаколики для хвостатих. Проводили час зі всіма песиками. У кожного — своя історія. Когось сюди привезли з окупації. Когось врятували з-під потяга. Якщо запросять ще, прийдемо допоможемо», — розповів студент Антон. 

Прибирання у притулку — одна з ініціатив «Марафону добрих справ» від молоді Дніпра. 

«Ми вже з бажаючими робили павербанки з одноразових електронних сигарет, виготовляли окопні свічки, плели сітки. Все, аби об’єднати людей навколо добрих справ й поширити волонтерський рух у Дніпрі. До того вже протягом 2 тижнів на соціальних сторінках Молодіжної ради Дніпра публікуємо інформацію щодо різних видів волонтерських ініціатив у місті: InstagramFacebook. Кожен охочий може долучитися за будь-яким напрямком, який йому підходить, до нашого «Марафону добрих справ», аби надати  допомогу», — наголосила голова Молодіжної ради Дніпра Дар?я Бичишина.

Читайте також: Відключення води в Дніпрі: оперативна інформація від комунальників станом на 14:00