Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У тренді: жінки «золотого віку» підкорюють TikTok

Сучасні тренди. Слухачі Університету третього віку спробували себе у ролі блогерів. Секретам роботи в кадрі їх навчав популярний блогер Дава. Якою була зустріч та які враження справили учасники один на одного?

У блогера Дави 260 тисяч підписників у TikTok. Зараз він готується до зустрічі зі слухачками Університету третього віку. Хлопець став блогером понад 4 роки тому. Тепер хоче поділитися навичками.

Давід, блогер: «Я хочу їх взяти під своє крило, щоби всі дівчатка розвіялися, відчули себе знову молодими. Мені дуже хотілося б, щоби у нас пенсії підвищилися, зовсім інше було ставлення до пенсіонерів. І ось як ці дівчатка, які зараз зі мною робитимуть вітер, показали приклад».

Єдиний аксесуар — значок на взутті. Єдина умова — гарний настрій учасниць.
Тетяна в Університеті третього віку вже 8 років. Ходить на танці, руханки та уроки вокалу. На цю зустріч прийшла, щоб отримати та подарувати позитивні емоції всім оточуючим.

Тетяна, слухачка УТВ: «Це наш клуб за інтересами, це наше спілкування, це наше кохання, життя. Це Університет третього віку. І хай тільки нас виженуть! Ні! Ми тут залишимося назавжди».

Після нетривалих зборів група блогерів-новачків вирушає на прогулянку. Блогер Дава знімає відео, яке потім викладе на свої сторінки в інстаграмі і TikTok. Такі колаборації в УТВ вперше.

Вікторія Дерець, головна спеціалістка департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики ДМР: «Це, на мою думку, вкотре доводить, що студенти, учасники Університету третього віку, а це жінки від 55 років і чоловіки від 60 років, крокують в ногу з сучасними тенденціями, віяннями, не відстають від своїх онуків. І я впевнена: сьогодні їхні онуки будуть у захваті».

За дві години 10 учасниць УТВ підкорили не тільки серце Давида, а й всіх перехожих.

Читайте також: У Дніпрі оновили Центр підтримки дітей та сімей «Мамине щастя»