Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Тернівці на Дніпропетровщині оновлюють спортивну школу

У Тернівці Павлоградського району модернізують дитячо-юнацьку спортивну школу «Темп». Про це повідомляють у Дніпропетровській ОДА.

Будівля спортшколи «Темп», в якій навчаються 380 вихованців, давно потребувала ремонту. В ігровій залі протікала покрівля, згадує тренер ДЮСШ Олексій Зорін. З роками прийшло у негідність і стало травмонебезпечним покриття на вуличних спортивних майданчиках. Наразі роботи тривають всередині приміщень та на фасаді будівель.

«Усередині будівлі обшиваємо стіни гіпсокартоном, виконуємо малярні роботи. Приступаємо до монтажу стелі та фарбування. Вже провели систему опалення, водопостачання й каналізації. Зробили сучасну вентиляцію з рекуператорами. Вона «прибирає» вологу та паралельно обігріває повітря», – розповів майстер будмайданчика Віталій Плацепай. 

Приміщення спортивних секцій перепланували, окрема, їх зробили доступними для спортсменів з інвалідністю. Дверні отвори розширили та прибрали пороги, аби діти на візках могли вільно пересуватися між залами. Також тут об’єднали душові з роздягальнями — раніше учням доводилося ходити після душу через весь кабінет. 

Фасад будівлі утеплять. На вулиці підрядники облаштують міні-футбольне поле та майданчик для волейболу, баскетболу і тенісу.

Читайте також: У Дніпрі показали як просувається будівництво метрополітену