Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Таромському відремонтували амбулаторію

Сьогодні, 16 березня, чергова по місту Олександра Бодня, заступниця директора департаменту охорони здоровʼя населення ДМР, перевірила виконання поточних ремонтів у медичних закладах.

В амбулаторії у Таромському нещодавно завершили ремонт. Тут працюють 8 сімейних лікарів, 2 лікарі-педіатри та психолог, з якими уклали декларації 13 424 пацієнти.

У будівлі за кошти міського бюджету було проведено поточний ремонт 1, 2 поверхів повністю та частково 3, 4 поверхів. Під час робіт були оновлені холи, коридори, сходи та кабінети лікарів і адміністрації Центру. Також відремонтували кабінети щеплення та маніпуляційну, замінено освітлювальну техніку, оновлено електромережу, сантехніку, двері кабінетів та сходи.

У закладі є дизельний генератор потужністю 9,5 кВт, для забезпечення безперервного надання медичної допомоги.

Також є цілодобово відчинене найпростіше укриття, запаси технічної, питної води, усіх необхідних медикаментів.

Другою локацією, яку відвідала чергова, було укриття, розташоване у міській лікарні. Приміщення облаштоване всім необхідним на випадок повітряних тривог. У сховищі є запас води, медикаментів та їжі. Лікарі готові надавати медичну допомогу навіть під час ракетної небезпеки.

У сховищі обладнана операційна на 3 операційних столи і палата інтенсивної терапії. В операційній є апарати дихальної вентиляції легень. Встановлені генератори для безперебійної роботи обладнання. Є санвузли, що відповідають вимогам безбар’єрності. Створено запаси їжі та води, а також ліків для надання невідкладної медичної допомоги. Під час небезпеки скористатися укриттям можуть усі охочі, не лише персонал та пацієнти. Укриття розраховане на 800 людей та працює цілодобово.

Читайте також: У Дніпрі змінюється робота громадського транспорту