Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Синельниковому відкрили виставку, присвячену незламності українських регіонів

Вони відважно боролися за свободу і не підкорилися ворогу. У Синельниківській РВА відкрили виставку, присвячену Містам Героїв. Зібрали світлини незламних мешканців різних куточків України. А ще продемонстрували малюнки і поробки дітей загиблих захисників. Про це повідомили в обласній військовій адміністрації.  

«Ми презентували фото українських міст, які зазнали наслідків російської агресії. Але попри всі жахи продемонстрували спротив і незламність. Людей, які щодня борються за свободу і наближають Перемогу. Кожне наше місто – Місто Героїв», – зазначила начальниця Синельниківської РВА Світлана Назарчук.

В експозиції – більш ніж 15 постерів. Це міста і села північних регіонів, які одними із перших взяли на себе удари повномасштабної війни: Ірпінь, Буча, Мощун, Бородянка, Гостомель, Чернігів, Тростянець, Охтирка, Суми. На знімках також Херсон, Харків, Нікополь, які постійно потерпають від ворожих обстрілів.

А ще представили малюнки і поробки малечі з Синельниківського району. Зокрема, дітей загиблих воїнів. Вони зобразили, як бачать світле майбутнє України.

«Попри війну і жахливу втрату діти вірять у нашу Перемогу і відродження країни. Їхні малюнки – це втілення надії», – сказала Світлана Назарчук.

Виставка працюватиме протягом тижня.

Читайте також: Цьогоріч на Дніпропетровщині вже понад 720 переселенців знайшли роботу