Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У США продадуть нерухомість Коломойського

22 вересня цього року федеральна окружна суддя США Марсія Кук дозволила компанії Коломойського продати будівлю в Далласі. Про це повідомляє Радіо Свобода.

Станом на 16 вересня власник будівлі заборгував понад 425 тисяч доларів податку на нерухомість, пені та виплат на користь місцевої громади. Згідно з рішенням суду, північнотехаська компанія з нерухомості Centurion American погодилася викупити будівлю за 23,3 мільйона доларів. Очікується, що продаж буде завершений 27 вересня.

Після виплати боргів та податків решту покладуть на депозитний рахунок, яким до рішення суду буде керуватиме американський уряд.

Нагадаємо, що у минулому році американське Міністерство юстиції звинуватило Ігоря Коломойського у тому, що він придбав будівлю в Далласі, а також ще два об’єкти в штатах Кентуккі та Огайо за кошти, виведені з українського ПриватБанку.

У свою чергу, Коломойський відкидає звинувачення і подав заяву на розгляд справи у третейському суді. За його словами, США не мали підстав відбирати його активи.

Читайте також: Ігор Коломойський олігарх чи ні? Цивілізований світ визначився, черга за Україною