Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У сквері Металургів у Дніпрі ремонтують Котобус, який понівечили вандали

Черговий по місту Володимир Чорний, в.о. директора Департаменту парків та рекреації ДМР, відвідав сквер Металургів, аби перевірити виконання завдання міського голови Бориса Філатова щодо усунення наслідків пошкоджень елементів благоустрою парку від вандальних дій.

Капітальну реконструкцію скверу розпочали в 2021 році, він мав бути повністю завершеним влітку 2022, але через повномасштабну війну будівництво довелося зупинити. Проте локація користується величезною популярністю серед місцевих жителів.

Наразі тут триває ремонт так званого Котобуса. Експонат було встановлено для дозвілля дітей, але деякі дорослі влаштовують посиденьки в дитячій зоні. Через це та рясні дощі підлога дитячого атракціону зазнала пошкоджень та деформацій.

Працівники КП «Міська інфраструктура» почали демонтувати старої зруйнованої деревʼяної підлоги Котобуса, далі — будуть облаштовувати металеву решітку більш товстою OSB-плитою. Роботи планують закінчити до кінця дня. Також у сквері комунальники видаляють численні вандальні написи на лавочках та ліхтарях.

Читайте також: Яка ситуація на Дніпропетровщині після ракетного удару по Павлограду