Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У школі Дніпра травмувалися двоє дітей: подробиці

Публікації про травмування учнів у школі №134, що розташована на житловому масиві Ломовський, з’явилися напередодні в соцмережах.

30 листопада у фейсбук-спільноті «Право на освіту» виклали фото карети швидкої допомоги, що стояла біля будівлі школи. Як видно на одній зі світлин, в машину заносили людину з перев’язаною ногою. Автор припустив, що один із учнів міг зламати собі ногу, через що й довелося викликати медиків.

В.о. директорки навчального закладу Ольга Моргун пояснює, що напередодні двоє дітей дійсно отримали травми у школі. За її словами, 18 листопада учень молодших класів після занять отримав забій, а 30 листопада старшокласник вивихнув ногу на перерві. Працівники школи в обох випадках знаходилися поряд та надали їм своєчасну допомогу, після чого викликали швидку. Обидва випадки трапилися через особисту неуважність, зараз здоров’ю учнів нічого не загрожує.

Як кажуть в адміністрації закладу, учні та працівники школи звертаються за допомогою до шкільних лікарів близько 30-40 разів на день. За словами Ольги Моргун, в школі не приховують цього факту і не нехтують здоров’ям дітей, коли потрібно викликати швидку допомогу.

«Ніколи в нашій школі не приховували травму, не перекладали всю першочергову допомогу на батьків, ніколи не роздумували щодо негайності викликати швидку допомогу. […] Причини дуже різні: біль у животі, головний біль, втрата свідомості, кров з носа, тиск», — каже вона.

В адміністрації зазначають, що травмований учень молодших класів уже вийшов на навчання, а старшокласник має повернутись у школу за два тижні.

Читайте також: Нові подробиці дитячої бійки у школі №29 Дніпра