Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У школах Дніпра працює охоронна система

Один з навчальних закладів Дніпра підключено до міської оптоволоконної мережі. Все для того, щоб безперервно слідкувати за безпекою учнів та вчителів, використовуючи систему відеоспостереження. 

«Бачуть виходи. Там задній вихід і оці всі доріжки, які біля школи. Де хто ходить, де хто що робить не так, то вони це бачать».

В одному з навчальних закладів міста запроваджено систему «Безпечна школа». Заклад під надійною охороною. Тут є система безпеки — датчики, контроль доступу та пульт. Є і камери відеоспостереження, які підключено до системи ситуаційного відеоспостереження.

«Директор, вчитель, прибиральник, бібліотекар. Оце хто заходили. Ось є вихід і сьогодні зранку вхід».

Костянтин Цепенніков, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів щодо цифрової трансформації ДМР: «На сьогодні весь цей спектр послуг, який надає сьогодні наше комунальне підприємство «Інфо-рада», школа повністю забезпечена».

Також у школі функціонує пункт допомоги, оснащений всім необхідним. В наявності генератор та доступ до Wi-Fi.

Костянтин Цепенніков, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів щодо цифрової трансформації ДМР: «Є чайник, є туалет, вода, пожежна сигналізація також тут працює. З точки зору безпеки, саме цей навчальний заклад облаштований всім необхідним на випадок надзвичайних ситуацій».

Обладнане тут і укриття. Користуються ним і вихованці спортивної секції, яка нещодавно відкрилася в закладі.

Читайте також: У Дніпрі камери спостерігають за безпекою містян