Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У селі Мар’янівка, Криворізького району в результаті ДТП загинула 10-річна дівчинка

На автодорозі Н23, яка проходить по території с. Мар’янівка, Криворізького району вчора ввечері сталася ДТП.  В результаті аварії автомобіль «Suzuki SX4» вилетів з дороги і збив трьох пішоходів, які знаходились на узбіччі. 10-річна дівчинка загинула на місці. Про це повідомляє пресслужба ГУ  Національної поліції в Дніпропетровській області з посиланням на Криворізьке районне управління поліції.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди внаслідок якої загинула 10-річна дівчина, поліція відкрила кримінальне провадження. Водія автомобіля «Suzuki SX4», 1989 року народження, затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

У поліції повідомили, що дорожньо-транспортна пригода сталася 10 липня о 17-й годині у Криворізькому районі Дніпропетровщини. Попередньо встановлено, що по автодорозі Н23, яка проходить по території с. Мар’янівка, рухався автомобіль «Suzuki SX4». Обгоняючи на перехресті, водій автівки виїхав на зустрічну смугу, де врізався в автомобіль «SKODA Superb».

Після зіткнення автомобіль «Suzuki SX4» виїхав за межі проїзної частини, де наїхав на трьох пішоходів, які знаходились на узбіччі.

Внаслідок ДТП чоловік та жінка отримали тілесні ушкодження, а 10-річна дівчинка загинула на місці.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває слідство.