Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Новомосковську оновили одну з лікарень 

В одній із лікарень Новомосковська оновили операційну та рентген-кабінет. Облаштували ґанок з пандусом та відремонтували дорогу на території. Як перевтілився заклад, перевірив перший заступник Дніпропетровської ОВА Володимир Орлов. А ще – привітав медиків з професійним святом.

«В одній з місцевих лікарень відзначив медиків вітальними листами. Вони показали, як за цей рік перевтілився заклад. Там, зокрема, оновили операційну та рентген-кабінет, встановили сучасне обладнання. Залишаємося на зв’язку з очільником міста та головним лікарем. Плануємо закупити нову медичну техніку», – зазначив перший заступник начальника Дніпропетровської ОВА Володимир Орлов.

В операційній тепер можуть проводити хірургічні втручання під рентгеном. Адже обробили стіни розчином, який попереджає проникнення променів до інших кімнат. Поставили й спеціальні двері та вікна. Закупили нові операційні столи, лампи, обладнання для ендоскопічної хірургії. А ще – встановили нові УЗД-апарати. На території провели ремонт.

«Раніше на території лікарні не могли перевозити хворих на візках, адже дорога була у жахливому стані. Цю ситуацію виправили. Облаштували й пандуси на ґанку», – сказав генеральний директор лікарні Віктор. 

Кошти на перевтілення медзакладу виділили з місцевого бюджету. Допомогли і благодійники.

«Розвиваємо медицину у нашому місті. Прагнули не лише зробити ремонт, закупити обладнання, а й пристосувати приміщення під потреби всіх відвідувачів», – розповів Новомосковський міський голова Сергій Рєзнік. 

Читайте також: Черговий по місту перевірив, як у Дніпрі дбають про комфорт пасажирів трамваїв та метро.