Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Нікополі та Марганці в результаті ворожих обстрілів є загиблі та травмовані: поліція документує втрати та руйнування

Вранці 23 вересня з боку тимчасово окупованого міста Енергодар Запорізької області ворог із РСЗВ декілька разів обстріляв міста Марганець та Нікополь.

Внаслідок удару по житлових кварталах Марганця загинули та були поранені люди. Пошкоджень та руйнувань зазнали як багатоповерхівки, так і приватні будинки, господарські споруди, три магазини, лінії електропередач, газогони. Остаточні масштаби пошкоджень з’ясовуються.

У Нікополі в результаті обстрілів руйнувань зазнали 10 приватних будинків та господарських споруд. Також пошкоджено газопровід та лінії електропередач.

На місцях обстрілів працюють слідчі та криміналісти, які оглядають місця обстрілів, збирають речові докази та документують наслідки ворожої атаки з боку окупаційних військ рф. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області за матеріалами Нікопольського РУП.

За фактами російської агресії проти цивільного населення правоохоронці відкрили кримінальні провадження за ч.2 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Читайте також: У Нікополі пройде прощання з бійцем, тіло якого знайшли в Ізюмі.