Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Нікополі розстріляли автомобіль заступника міського голови, чоловік загинув на місці

8 лютого близько 9-ї ранку до поліції надійшло повідомлення, що невідома особа розстріляла автомобіль, який належить заступнику міського голови Нікополя. Про це повідомляють в поліції.

Поліцейські встановили, що нападник застосував невстановлену зброю, в результаті чого автомобіль загорівся. Після гасіння пожежі в салоні було виявлено тіло 59-річного Віталія Журавльова

На розшук підозрюваного орієнтовано весь особовий склад поліції регіону. Для затримання озброєного нападника на місце виїхало керівництво обласної поліції, спецпризначенці КОРД та всі правоохоронні структури.

Поліцейські встановили прикмети нападника. Наразі триває збір та аналіз речових доказів, проводяться оперативно-розшукові заходи для затримання підозрюваного.

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України).

Як повідомляють місцеві ЗМІ із посиланням на джерела у правоохоронних органах, однією з основних версій є конфлікт із злочинним угрупованням, який тривав із 2017 року.

Читайте також: Мінус “Алігатор”: на Таврійському напрямку ЗСУ спалили ворожий гелікоптер