Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У міськраді провели інспекцію Пунктів незламності та різдвяних локацій

У рамках чергування по місту директорка департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дар’я Біла відвідала КПНЗ «Центр позашкільної роботи 1» за адресою ж/м Тополя 1, 8а. Проінспектувала, як проходять заняття під час відключень світла, завітала до танцювального класу та побачила репетицію вихованців закладу.

«Сьогодні відвідали кабінет, в якому яскраво ілюструють, як саме проходять заняття навіть попри відключення світла. Він обладнаний необхідними ліхтарями», – зазначила Дар’я Біла.

Також Дар’я Біла проінспектувала Пункт незламності. Його особливість полягає в тому, що кожний відвідувач може долучитися до наближення перемоги та допомоги ЗСУ, адже там можна долучитися до плетіння маскувальних сіток.

«Це вже 97-ма сітка, яку ми відправили на фронт» – наголосила Дар’я Біла.

Також чергова по місту відвідала одну з локацій «Від Різдва до Різдва», що на ж/м Тополя 1.

«Майже на кожній такій локації є ярмарки, за допомогою яких збираємо кошти для ЗСУ. На цій локації вже зібрали понад 10 000 грн, які передадуть на потреби наших захисників», – розповіла Дар’я Біла.

Також привітали подяками міського голови працівників закладу «Центр позашкільної роботи 1» за волонтерську діяльність та їх внесок у наближення перемоги.

Читайте також: У Дніпрі продовжується інспекція Пунктів незламності