Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У київському зоопарку народився Байрактар

У зоопарку Києва народився лемур, якого назвалина на честь БПЛА, який допомагає віськовим боронити Україну у цей тяжкий час –  Байрактар. Про це повідомляє «Наше Місто. Афиша Днепра».

Відомо, що 4 дні тому у зоопарку народилися два меленьких козеняти. На даний момент зоопарк не працює для відвідувачів, але робітники продовжуюсть опікуватися тваринами та захищають їх як можуть.

«Військові дії призводять до жахливого стресу у тварин, тож частину з них переміщено до внутрішніх вольєрів та підземних галерей. Ветеринари слідкують за їх емоційним станом та за необхідності надають заспокійливе.Під час нічного бою (відео нічного та ранкового зоопарку в коментарях) прямих влучань у територію зоопарку не було, співробітники перебували у підготовлених бомбосховищах.Щодня ми отримуємо повідомлення зі словами підтримки, дуже вдячні всім! Київський зоопарк забезпечено електроенергією, водою, теплом та кормами (приблизно на 10 діб вперед). Тож на даний момент немає потреби у додатковій допомозі. Найважливіше на найближчі дні — це підтримка наших захисників. Бережіть себе та Україну!» — повідомив діректор зоопарку Кирило Трантін.