Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Криворізькому районі окупанти підірвались на міні

У Криворізькому районі спрацювали мінні загородження: підірвалася машина диверсійно-розвідувальної групи окупантів. Про це повідомляє представниця бригади тероборони міста Кривий Ріг Алла Нікіцка.

 “Всі такі спроби на даний момент успішно припиняються. Ефективну роль в обороні відіграють і заміновані загородження, встановлені ЗСУ. Під ранок на одному з таких загороджень підірвався автомобіль з ДРГ ворога і зброєю. Наразі вивчаються знайдені у залишках автомобіля документи”, — написала Алла Нікіцка.

Представниця бригади тероборони м.Кривий Ріг Алла Нікіцка також підкреслила, що у зв’язку з масовим мінуванням територій для недопущення ворога, всі жителі Кривого Рогу і великого Криворізького району зобов’язані максимально суворо дотримуватися правил пересування по місцевості за межами населених пунктів.

ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ:

З метою запобігання демаскування мінних полів та прилеглих укріпрайонів заміновані загородження не завжди маркуються і не завжди позначаються попереджувальними знаками!

«Задля вашої безпеки дотримання зазначених правил є обов’язковим», – наголосила представниця бригади тероборони м.Кривий Ріг Алла Нікіцка.