Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Кривому Розі завершують реконструкцію спортивної арени «Спартак»

У Кривому Розі завершують реконструкцію спортивного стадіону «Спартак». Вперше за десятки років люди знову зможуть безпечно займатися спортом та дивитися матчі на арені. 

           Оновлюють спортивну арену вперше за десятки років.

 Євген Гуржій, тренер з кросфіту: “Разумеется, тут были развалины. Здесь была дорожка. Если в темное время суток, ну, не дай бог ты пришел на стадион, уже сейчас, допустим, темнеет рано, и тебя темнота достала на беговой дорожке, то ты рисковал получить какие-то травмы. Потому что и ямы, и резина была скомкана, смята”.

           Бігові доріжки полагодили, також зробили  футбольне поле з «живим» газоном  та воркаут-зону, яка також відтепер з новим професійним покриттям. 

Дмитро Чумаченко, головний інженер будівельної компанії: “Благоустройство стадиона выполнено на 99%, внутренние работы новой трибуны  выполнены на 98%, наружные работы существующей трибуны – ремонт, фасады, монтаж сидений, гидроизоляция – выполнены на 100%”.

                Нині триває демонтаж усередині старої трибуни. Там облаштують роздягальні, зали боксу та легкої атлетики.

Микола Лукашук, голова Дніпропетровської обласної ради: “Ми побачили під трибунні приміщення, побачили, що атлети займаються на вулиці, поки ще тепла погода. Тому місто Кривий Ріг розвивається, стадіони будуються, у людей з’являється можливість займатися спортом і бути здоровими”. 

                Окрім цього, на стадіоні також встановили електронне табло та потужні прожектори. «Спартак» зможе приймати сім тисяч вболівальників.

 Володимир Орлов, перший заступник голови Дніпровської обласної ради “Все робиться для того, щоб мешканці саме Кривого Рогу займалися спортом, відвідували змагання і дивилися як може бути”. 

           Відкрити оновлену спортивну арену планують до першого грудня.