Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Кривому Розі “з нуля” зводять басейн: на якому етапі будівництво

По вулиці Олександра Поля у Кривому Розі «з нуля» зводять басейн. Зараз будівництво у розпалі, вже готовий фундамент, наразі будівельники зводять стіни. Двоповерхова будівля буде енергоефективною та доступною. Одночасно у басейні зможуть знаходитися понад 100 людей.

Готовий фундамент та зводять стіни. Зараз у розпалі будівництво нового басейну по вулиці Поля у Кривому Розі.

Юрій Корявченков, народний депутат України: «Дуже важливий проект для людей, які тут проживають і для людей, які проживають у місті. Сьогодні ми ознайомились з тим, як ідуть роботи. Все іде по плану, представили нам те, що для маломобільних людей тут будуть усі умови. Тому буде класний басейн».

Новий басейн у Кривому Розі – один з об’єктів програми президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Ольга Горб, заступниця голови Дніпропетровської облдержадміністрації: «На Дніпропетровщині активно розбудовується інфраструктура, у тому числі і спортивна. Вже наступного року все населення Кривого Рогу зможе ходити до басейну, навчатися плавати та бути здоровими та сильними».

Саме такі проекти дають змогу розвиватися спортивній сфері Дніпропетровщини, стверджують містяни.

Людмила Крутська, криворожанка: «Ми з нетерпінням, усі жителі цього району, чекаємо на готове будівництво і чекаємо басейн».

Сергій Мілютін, заступник криворізького міського голови: «За кількістю людей, які займаються спортом, Кривий Ріг займає одне з провідних місць в Україні. Цей об’єкт надасть нові додаткові можливості для занять спортом і молоді, і дорослим».

Роботи ведуть згідно з графіком. За планом, в січні 2022 року перейдуть до верхніх конструкцій. «Родзинкою» басейну буде його розмір.

Сергій Гавриленко, гендиректор підрядної організації: «Басейн буде розміром 25 на 12, ми будемо мати шість доріжок, ми будемо мати можливість приймати 108 відвідувачів одночасно. Об’єкт буде відповідати вимогам, також буде відповідати нормам доступності маломобільних груп населення».

Тож у наступному році криворожці вже зможуть відвідувати басейн.