Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Кривому Розі російська ракета влучила у приватний сектор, загинув чоловік

У Кривому Розі внаслідок теракту загинув 33-річний чоловік. Ще одного поранено. Напередодні ввечері російська ракета влучила у приватний будинок. 

У Довгинцівському районі міста російська ракета влучила в приватний будинок. Ударною хвилею й уламками зруйнувало хати, гаражі і огорожі людей.

«Мене в лікарню забрали. Я тільки приїхав, мені ж треба якось закритися, жити якось треба, якось треба переночувати. Я ж не можу це все кинути, а як же, куди я подінусь».

Олександр Магиря, батько загиблого: «Я війшов, все горить, будинок напіврозвалений. Син лежить серед двору в калюжі крові, йому перебило хребет осколком. Пробачте, не можу говорити».

Внаслідок теракту загинув містянин Максим Магира. Йому було 33 роки. Іншого пораненого, 47-річного чоловіка, госпіталізували до лікарні. Його стан стабільний.

Власники будівель разом з аварійними і комунальними бригадами з ночі розбирають завали. Зруйновано майже 50 приватних будинків.

Після обстеження будинків відповідні служби складуть акти, після чого постраждалим нададуть допомогу від влади Кривого Рогу.