Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Кривому Розі продовжують оновлювати стадіон «Металург»

У Кривому Розі триває глобальне перетворення спортивної арени. Над реконструкцією працюють майже півтори сотні людей та важка техніка. Окрім футбольного поля з живим газоном, тут будують бігові доріжки та зону для стрибків із жердиною. Будівельники зведуть також 4-поверхівку, де буде конференц-зала, приміщення для журналістів, коментаторські, та VIP-зона. А ще диспетчерська, з якої керуватимуть усіма медіасистемами. Подбають й про комфорт людей з інвалідністю. Для них передбачили пандуси та занижене вікно каси. Кожен елемент проекту  відповідає вимогами ФІФА та УЄФА.

Володимир Орлов, перший заступник голови Дніпропетровської ОДА: “Це інвестиції. Інвестиції – це робочі місця, це розвиток інфраструктури, це  доходи до місцевого бюджету. Це не тільки стадіон для футболу. Це й секції боксу, карате, боротьби, важкої атлетики».

Микола Лукашук, голова Дніпропетровської обласної ради: “З обласного бюджету ми запланували 172 млн на співфінансування. Це мега-чудовий проект для Дніпропетровської області і для Кривого Рога в цілому. Такого масштабного будівництва стадіону в нашій області ще не було”.