Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Кривому Розі осучаснюють ясла-дитсадок №260

У закладі оновлюють фасад та облаштовують інклюзивний простір всередині. Наразі підрядники демонтують стару покрівлю, повідомляють у Дніпропетровській ОДА. 

Дитсадок №260 на 200 вихованців розташований у Тернівському районі міста. Його відкрив Північний гірничо-збагачувальний комбінат наприкінці 1970-х років.

«Востаннє ремонт у дитсадку був у 1988 році. Тоді замінили паркетну підлогу та систему водопостачання. Більше капітальні ремонти не проводились», – розповіла завідувачка дитсадку №260 Марина Куницька.

За проєктом, будівлю садка перепланують. Тут облаштують спортивну залу, якої тут раніше не було, а залу для заняття музикою перетворять з прохідної кімнати на окремий простір. Крім того, тут облаштують сучасний харчоблок.

Подбають і про потреби дітей з інвалідністю. Для них зроблять пандус на центральному вході, покладуть тактильну плитку. Після завершення робіт у дитсадку планують відкрити інклюзивну групу.

Фасад будівлі утеплять та розфарбують у різні кольори – жовтий, синій, білий і червоний. На території облаштують сучасні та безпечні ігрові майданчики.

Читайте також: У Божедарівці на Дніпропетровщині оновлюють ліцей