Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Кривому Розі оголосили полювання на шпигунів: за спійманого зрадника обіцяють 50 тисяч гривень

У Кривому Розі є зрадники, які працюють на окупантів. Вони здають ворогові місцезнаходження складів боєприпасів, корегують вогонь, а за це отримують криваві гроші. Наші спецслужби працюють, аби виявити шпигунів, але ефективніше працювати всім разом, наголосив голова Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул.

Прохання – повідомляти прізвище, ім’я та по батькові людини, яка виявляє зацікавленість до місць дислокації, переміщення, складу та належності підрозділів ЗСУ, інших складових сил безпеки та оборони, про тих, хто здає окупантам місце розташування українських військових, або хто коригує вогонь по нашій території.
Якщо можливо, вкажіть номер телефону, адресу проживання та інші відомості, які можуть допомогти встановити таких осіб.
Крім того, необхідно надати докладний опис події чи фактів. За наявності – додайте фото та відео, що вказують, що людина допомагає ворогові“, – написав Олександр Вілкул у своєму телеграм-каналі.

Якщо реального шпигуна затримають, людині, яка надала інформацію, обіцяють винагороду 50 тисяч гривень. За агітатора, який чекає на “рускій мір” – 10 тисяч гривень. 

Інформацію можна відправляти за телефоном: 067-563-02-63 у будь-який месенджер – Вайбер, Вотсап, Телеграм, Сигнал, або листом на електронну пошту: krviddil.ssu@gmail.com

Також у повідомленнях просять надавати свої дані – прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону для зв’язку, уточнення обставин та виплати винагороди.

Читайте також: Ворог накрив вогнем Криворізький та Нікопольський райони області. Є постраждалий, – Валентин Резніченко