Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Кривому Розі діти-переселенці отримають новий зимовий одяг

У Кривому Розі всі діти з родин вимушених переселенців отримають новий зимовий одяг. А це понад 10 тисяч комплектів, повідомив очільник військової адміністрації міста Олександр Вілкул.

Рятуючись від звірств та обстрілів орків, багато хто прибув до нашого міста взагалі без речей. Русня не випускала людей і вони пробиралися через посадки, переходили річку, виїжджали на велосипедах, вивозили дітей та старих на тачках… Зрозуміло, що жодні зимові куртки люди з собою не брали – документи в кращому разі. І то не всі встигали взяти і їх“, – зазначив Олександр Вілкул.

Зимовий одяг роздаватимуть дітям до 14 років. До комплекту входить: зимова куртка, светр/джемпер, термобілизна, зимові та спортивні штани, шкарпетки, зимові чобітки, шапка та шарф, рукавички.

Для видачі наборів у кожному районі міста створені Пункти видачі гуманітарної допомоги, які працюватимуть з понеділка до п’ятниці з 9:00 до 15:00.

Допомога надаватиметься уповноваженому представнику сім’ї при пред’явлені документів, які підтверджують його особу (паспорт) та довідок внутрішньо переміщених осіб на дітей у віці від 1 до 14 років, на яких видається одяг.