Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Кривому Розі через регулярні «мінування» посилять чергування Нацгвардії біля навчальних закладів і лікарень

У Кривому Розі почастішали випадки хибного мінування будівель. У вівторок та середу невідомі повідомляли до поліції про вибухівку в усіх школах міста. Ця інформація не підтвердилася, проте адміністрації закладів довелося евакуйовувати всіх учнів на вулицю. Щоб убезпечити дітей, у міськраді вирішили відправити їх на дистанційне навчання до кінця тижня.

Через це з 19 січня Нацгвардія спільно з поліцією посилять патрулювання навколо навчальних та медичних об’єктів. Як повідомляє «Перший Міський», для забезпечення громадського порядку на вулиці Кривого Рогу вийдуть 164 бійця Нацгвардії.

«Особовий склад Національної гвардії України виконують службу з охорони громадського порядку. У кількості 164 осіб військовослужбовців залучаються для несення служби в шести районах міста Кривого Рогу. З сьогоднішнього дня спільно з працівниками Національної поліції особовий склад нацгвардії перейде до патрулювання у визначений час наближених територій шкіл навчальних закладів, вищих навчальних закладів та медичних закладів для охорони громадського порядку», – зазначив заступник командира військової частини №3011 Сергій Гніденко.

Фото із сайту МВС