Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Кам’янському затримали раніше судимого чоловіка за пограбування 11-тирічної дитини

24 травня, близько 17:00 до поліції надійшло повідомлення про пограбування. Виїздом на місце події поліцейські встановили, що 11-річний хлопець гуляв з друзями у дворі. До нього підійшов підозрюваний, який назвався переселенцем та попрохав терміново зателефонувати. І коли мобільний телефон опинився в руках чоловіка, він почав тікати. Потерпілий намагався зупинити чоловіка та кликав про допомогу, однак злочинець із викраденим гаджетом втік. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

Протягом години поліцейські затримали зловмисника. Ним виявився 27-річний раніше судимий місцевий житель, у якого правоохоронці і вилучили викрадений мобільний телефон.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За погодженням з Кам’янською окружною прокуратурою йому повідомили про підозру у скоєні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 186 (грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України та вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Читайте також: Волонтери Дніпра передали ЗСУ мобільний військовий шпиталь