Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У  Кам’янському заради грошей вбили місцевого знахаря

У  Кам’янському заради грошей вбили місцевого знахаря. Душогубом виявився рецидивіст, за плечами якого більше 20 років тюремного стажу.

 Пані Людмила не стримує сліз. Напередодні жорстоко вбили її колишнього чоловіка. В офіційному шлюбі з Анатолієм вони прожили 45 років, а останні чотири хоч і мешкали окремо, втім, по сусідству.

Людмила – колишня дружина вбитого: “Детям помогал, внукам помогал. Он был очень добрый. За что его? Про что его так избить, убить…».

З будинку загиблого зникла значна сума грошей, планшет, телефон, бензопила та інший інструмент.

Колишня дружина: “Это наводка чья-то…»

Хто ж пограбував та задушив заможного пенсіонера?

Артур Терещенко, журналіст: “Не на камеру сусіди розповідають, що чоловік захоплювався нетрадиційною медициною. Його вважали місцевим знахарем. А ще до нього зверталися, аби позбутися алко- та наркозалежності».

Саме надмірна довірливість до людей і зіграла з пенсіонером злий жарт. Як встановили слідчі, того дня до Анатолія прийшов «лікуватись» досвідчений тюремник. Побачивши, що чоловік живе один, зловмисник задушив жертву рушником, затягнув тіло у льох, а потім за кілька разів виніс з помешкання усі цінні речі. Рецидивіста, що свого часу понад 20 років відсидів за ґратами,  упіймали гарячим слідом.

Олена Тімченко, речниця Кам’янського районного управління поліції: “Це місцевий житель, 44-річний, раніше неодноразово судимий чоловік».

Враховуючи попередній тюремний досвід, підозрюваному в умисному вбивстві з корисливих мотивів загрожує пожиттєвий термін ув’язнення.