Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Кам’янському та Павлограді викрили чергових колаборантів

Троє мешканців Кам’янського в неодноразово забороненій соціальній мережі розміщували антиукраїнські дописи. В опублікованих матеріалах один із чоловіків заперечував збройну агресію рф проти України, а в коментарях висловлював свою підтримку президенту держави-агресора. Про це повідомляють у Дніпропетровській обласній прокуратурі.

Інші двоє прихильників «русского мира» поширювали публікації з виправдовуванням тимчасової окупації частини території України та прославлянням військовослужбовців рф.

Крім цього, проросійськи налаштована мешканка Павлограда під час розмов виправдовувала злочини збройних сил рф і запевняла, що дії окупантів направлені на захист українських територій.

Під час обшуків за місцями мешкання підозрюваних вилучено мобільні телефони та комп’ютерну техніку із доказами їх причетності до протиправної діяльності.

Усім чотирьом повідомлено про підозру за фактами колабораційної діяльності та виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії РФ проти України, глорифікації її учасників (ч. 1 ст. 111-1, ч.ч. 1, 2, 3 ст. 436-2 КК України).

Читайте також: Ракетна атака: у Дніпрі на ж/м Перемога в будинках повибивало вікна