Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпровському ЦНАП з’явилася ще одна послуга

Ще одна послуга. У Дніпровському центрі адмінпослуг створили мобільний офіс, який допомагатиме маломобільним та літнім громадянам отримувати необхідні документи, не виходячи з дому.

Любов Іванівна має інвалідність. Через це не може особисто приїхати до центру надання адміністративних послуг для отримання необхідного документу, тому звернулась до соціального робітника.

Любов Кузiна, місцева жителька: “У меня нет компьютера, меня обслуживает Наташа. Приходит два раза в неделю. Все что надо, она делает. Вот, мне нужна справочка такая, я обратилась, она обратилась к начальнику своему и пошли навстречу, сказали когда кто придет”.

Мобільний офіс був створений, аби адміністративні послуги могли отримати на дому маломобільні громадяни, учасники бойових дій та літні люди, старші за 80 років.

Катерина Масалова, головна спеціалістка відділу обліку проживання фізичних осіб: “Це кейс, який має все необхідне обладнання для надання адміністративних послуг, починаючи з місця реєстрації громадянина, та такі послуги, як довідка про склад сім’ї, реєстрація та інші послуги, які надає ЦНАП”.

Ось так за 10-20 хвилин можна отримати будь-який документ з центру адмінпослуг. Замовити мобільний офіс можна на офіційній сторінці центру надання адміністративних послуг або через власного представника.