Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У дніпровському таборі “Золотий вік” розпочалася перша зміна

«Золотий вік» – оздоровчий табір для людей віком від 55 років. Він став один із флагман-проєктів соціальної сфери у Дніпрі. Люди поважного віку можуть безкоштовно відпочити, отримати позитивні емоції, а у новому сезоні на відпочивальників чекають нові цікавини.

У безкоштовному муніципальному таборі для літніх людей «Золотий вік» стартував новий сезон. Перша зміна триватиме весь тиждень. Олена потрапила сюди вперше. Каже: програма дуже насичена.

Олена Кучма, відвідувачка оздоровчого табору: “Ну, оце скандинавська ходьба мені дуже до вподоби, потім концерти тут кожен вечір. Вчора я не була на концерті, а сьогодні піду, бо в мене не співпадало з тим, що я сама ходила кругами. Я хочу, щоб я виходила тут десь до 10 кілометрів. Ну, а сьогодні оце… артмалювання, потім в мене прогулка до озера, але я не пішла, бо в мене ж скандинавська ходьба”.

На першу зміну заїхали 260 відпочивальників. Людмила відвідує табір вдруге та тільки сьогодні наважилась на кардинальні зміни – оновлення зачіски. Каже: почувається дуже комфортно.

Людмила Полякова, відвідувачка оздоровчого табору: “Нравятся условия, нравится питание, в частности. Кружки, в которых я учувствую нравятся. Но я в этот раз еще ни в чем не участвовала. Нравится само место нахождения”.

Валерія Григорівна радіє, що нарешті з’явилася можливість відпочити в «Золотому віці», бо через карантинні обмеження табір певний час не працював.

Валерія Головаха, відвідувачка оздоровчого табору: “Нам приятно здесь. Уютно, чистенько, хорошо. И мы неделю отдыхаем без забот и кастрюль. Ну, вот так, если честно. Нравится. Гуляем, нам повезло с погодой, а мероприятия нас как бы вытаскивают из комнаты. Мы набрали книг, музыки, но почти не касаемся”.

Крім оновленої розважальної програми, цьогоріч табір запропонував учасникам абсолютно нове меню – харчування стало більш збалансованим та різноманітним.

Ірина Добаріна, директорка комунального підприємства «Оздоровлення та відпочинок»: “Цього разу ми підійшли до цього більш з таким підходом, щоб воно було більш збалансоване та різноманітне. Тобто, щоб це була і риба, і м’ясо, і всі необхідні мікро і макроелементи – це і трав’яні чаї, які заспокоюють на ніч”.

Відпочинок у таборі безкоштовний, але для реєстрації обов’язково треба мати сертифікат про повну вакцинацію від COVID – 19.

Денис Чепур, заступник директора комунального підприємства «Оздоровлення та відпочинок»: “Для того, щоб прийняти участь у нашому проекті, у «Золотому віці», саме необхідно – бути мешканцем міста Дніпра, мати реєстрацію у місті Дніпро та досягти 55-річного віку або мати пенсійне посвідчення”.

Наразі триває реєстрація на наступні зміни. За рік їх буде сорок дев’ять.