Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпровській філармонії пройшло шоу для вакцинованих учасників “Університету третього віку”

“Університет третього віку” працює попри «червону зону». Про це повідомляла раніше Вікторія Дерець, головна спеціалістка управління з питань розвитку соцзахисту. Яскраве підтвердження тому – шоу у філармонії ім. Когана «Осінь, прощавай». Його провели для учасників «Університету третього віку» за умови наявності у них COVID-сертифікатів.

«Осінь, прощавай»! З таким девізом зала дніпровської філармонії зібрала близько двохсот глядачів розважального шоу для «Університету третього віку».

Ганна Гриценко, учасниця “Університету третього віку”: “Я сама музикант і можу професійно оцінити цей захід. Я в захваті повному, і це вже не перший раз, коли ми чуємо таку чудову музику і таких чудових виконавців”.

Ольга є учасницею “Університету третього віку” з початку його заснування. Каже, такі заходи не пропускає ніколи.

Ольга Бабич, учасниця “Університету третього віку”: “Ну песни, вот это движение, вот эти танцы – все бесподобно. Слушайте, таких профессионалов я еще не помню в Днепре. Ну правда. Очень эмоционально”.

“Університет третього віку” – соціальний проєкт, організований спеціально для літніх людей. Навчання в ньому є абсолютно безкоштовним. А обов’язковою умовою для участі є реєстрація у Дніпрі.

Вікторія Дерець, головна спеціалістка управління з питань розвитку соціального захисту населення Дніпровської міськради: “Ми пропонуємо навчальні напрямки, наприклад, вивчення мов – англійської, української, німецької, польскої; рукоділля; вивчення роботи з комп’ютером чи смартфоном – android чи айфон – на вибір наших учасників. Також кожного місяця ми пропонуємо дозвілля, походи в театр чи  філармонію, от як сьогодні”.

Вакцинованим учасникам пощастило більше, розважальні заходи будуть проводити неодноразово. Але якщо вакцинації немає – засмучуватись не варто. Університет також проводить онлайн-заходи для учасників, які ще не пройшли повний курс вакцинації.