Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпропетровській філармонії ім. Когана відбувся благодійний концерт

Для родин, які приїхали до Дніпра, тікаючи від війни, благодійники разом з філармонією імені Когана організували концерт. Благодійна акція була направлена на допомогу переселенцям, що приїхали до регіону. Мета – не лише відволікти їх від пережитого, а й зібрати матеріальну допомогу.

Благодійні фонди разом з комунальним підприємством «Дніпропетровська філармонія імені Когана» організували концерт для переселенців. У глядацькій залі родини, які тікали до Дніпра від війни. Серед них Олена, яка приїхала з Харкова.

Олена, переселенка з Харкова: «Це підіймає дух людям, які дуже сумують через події в Україні. Мені сказали про цю подію сусіди».

Метою організаторів було відволікти людей від війни, а також зібрати гроші родинам, що зараз мешкають на Дніпропетровщині.

Олександр Хасапов, директор комунального підприємства «Дніпропетровська філармонія ім. Когана»: «Сьогодні буде концерт на прохання благодійної організації «Ми врятуємо Україну», яка опікується переміщеними особами. І це, безумовно, наша благодійна акція. Я впевнений, що такі події, вони дуже потрібні зараз, і ми будемо проводити їх як можна частіше».

Артисти кажуть, бачити посмішки людей, які до цього були налякані – безцінно. Вважають, дарувати людям радість – зараз надважливо.

Вікторія Кіях, солістка комунального підприємства «Дніпропетровська філармонія ім. Когана»: «Моя задача – это дарить людям радость, нести в мир добро. Поэтому это моя работа – выполнять её и дарить людям эмоции».

Силами всіх небайдужих на концерті вдалося зібрати понад 90 тисяч гривень. Організатори планують проводити подібні благодійні акції частіше.