Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі знову запрацює служба таксі Uber

Uber повертається до Дніпра. Без комісії та з безкоштовними поїздками. Про це з компанією-перевізником домовився департамент транспорту та інфраструктури міськради. Сервіс не працював в обласному центрі від початку повномасштабного вторгнення рф на територію України. Втім, тепер вони відновлюють роботу. Коли можна буде замовити таксі та які бонуси чекають на містян?

Проїхатись з вітерцем та допомогти волонтерам. Роман зізнається, що сервіс таксі таки відновлює роботу попри війну – справжній подарунок. Бо ж тепер довозитимуть гуманітарку зі швидкістю світла.

Роман Азі, волонтер: «Они закроют больше 50% мелкого, того, где мы можем не успевать. Это такая палочка-выручалочка. Наш паровозик не успевает – мы раз, и на соседний перекинули, и он довез”.

“Мінімум десь 20-30 поїздок в день. На максимум було більше 100. Це буде переміщення гуманітарних пакетів з їжею та медикаментів для ВПО, для людей похилого віку. Може десь там бійців якихось до шпиталю потребують доставити, прям до койки – ці люди із цим впораються».

І возитимуть гуманітарку не лише швидко, але й безкоштовно. Служба таксі видала місту промокоди на безоплатні поїздки.

“Промокоди на 500 поїздок до Координаційного штабу волонтерів”, – “Дякую, це дуже допоможе нашим волонтерам оперативно їздити по місту”.

Олександр Лещенко, заступник директора департаменту транспорту та транспортної інфраструктури міськради: «Іншу частину ми передамо критичній інфраструктурі для забезпечення інших функцій, з метою перевезення працівників».

У мерії додають, вмовити перевізника повернутись до Дніпра вдалося за лічені дні.

Олександр Лещенко, заступник директора департаменту транспорту та транспортної інфраструктури міськради: «З початку воєнної агресії росії проти України, компанія Убер припинила тимчасово, в цілях безпеки, роботу в Україні в цілому. А також повністю припинила свою роботу в самій росії. Після наших перемовин Убер повертається».

Наповну свою роботу служба таксі відновить вже за два тижні. Тоді ж запрацює і мобільний додаток перевізника.