Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі жителі вулиці Терещенківської жаліються на велику кількість кіосків та МАФів

У Дніпрі жителі вулиці Терещенківської жаліються на велику кількість кіосків та МАФів, які розташовані неподалік житлових будинків.

Подібні споруди укладають договори на рік. Нині у міськраді повідомили: триває розгляд та перевірка документів працюючих МАФів та кіосків, які знаходяться на Терещенківській. При цьому на вулиці розпочали будівництво нових малих архітектурних форм, їх також перевірять на порушення заздалегідь.

Ярослав Корсун, заступник директора департаменту торгівлі та реклами Дніпровської міськради: “Щодо ситуації на вулиці Терещенківській, я хочу сказати, що департамент торгівлі та реклами разом з підпорядкованим комунальним підприємством вживають постійно заходи зі зменшення тимчасових споруд – кіосків та МАФів. Щодо ситуації на цій вулиці: дійсно, там розташовані кіоски та МАФи, павільйони, які мають різні підстави для розміщення, тобто це договори оренди ділянки, попередньо украдені з дніпровською міською радою, це і тимчасові договори, укладені з комунальними підприємствами».