Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі завершують ремонт зливової каналізації

У Дніпрі ремонтують зливову каналізацію. Так, у центрі прочистили вузькі котловани. На деяких ділянках їх довелося повністю оновити, щоб не створювалися аварійні ситуації. Чи встигають виконати ремонт у визначений термін?

«Производим установку люка и заделку раствором, и заделку швов, чтобы люк не сместился».

В’ячеслав працює п’ять днів на тиждень з восьмої до п’ятої години. Зараз він разом з колегами оновлює зливову каналізацію на одній з ділянок міста.

В’ячеслав Бєляєв, слюсар: «В наши обязанности входит прокладка траншеи, установка труб – дренажа, выводящих отводы. Здесь был аварийных участок, большое подтопление. Мы прокладываем больше диаметр, делаем новые сливные системы».

По завершенню роботи на ділянці, вода буде стікати набагато швидше та не створювати аварійних ситуацій. Головне – якість.

В’ячеслав Бєляєв, слюсар: «Наша обязанность – сделать всё качественно, установить колодцы, установить люки».

Працюють вже три тижні. Деякий час зайняли підготовчі роботи через розчистку вузького котловану.

Михайло Ступак, заступник начальника комунального підприємства «Управління по ремонту та експлуатації автошляхів» Дніпровської міськради: «Тут був колектор малого діаметру, близько ста міліметрів. Замість нього змонтовано колектор великого діаметру, який забезпечить надійне водовідведення на даному місці. Також паралельно міняємо старі дощоприймачі на нові, а люки замінюємо на антивандальні».

Ремонт зливової каналізації завершують. А результат роботи дніпряни зможуть оцінити вже після рясних дощів.