Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі затримали озброєних злочинців, що викрадали та грабували людей: подробиці

У ході проведення спецоперації 29 березня правоохоронцями було затримано дев’ятьох озброєних учасників злочинної групи під час викрадення ще однієї людини посеред вулиці Дніпра.

У пресслужбі Дніпропетровської обласної прокуратури повідомили, що за даними слідства, у січні 2023 року підозрювані напали на потерпілого біля будинку, застосовуючи фізичну силу, затягнули його до автомобіля. Вони відвезли чоловіка до орендованого приміщення та утримували.

Забравши ключі від квартири потерпілого, злочинці заволоділи грошовими коштами та іншим цінним майном на суму понад 1 млн грн. Після скоєного фігуранти відвезли чоловіка у невідоме місце та залишили посеред дороги.

Дев’ятьом затриманим мешканцям Дніпра повідомлено про підозру за фактами незаконного позбавлення волі, викрадення людини, грабежу та незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами, вибуховими речовинами (ч. 2 ст. 146, ч. 5 ст. 186, ч. 1 ст. 263 КК України).

Правоохоронці провели ряд санкціонованих обшуків за місцями мешкання та в автомобілях фігурантів вилучили зброю, гранати, грошові кошти.

Слідство триває. Перевіряється причетність підозрюваних до скоєння інших злочинів.

Читайте також: Під Бахмутом загинув захисник з Кривого Рогу Максим Лямзін.