Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі затримали чоловіка за неправдиве повідомлення про замінування ТЦ

У Дніпрі поліцейські затримали 22-річного чоловіка за неправдиве повідомлення про замінування ТЦ. З хуліганських спонукань зловмисник повідомив про закладену у будівлі вибухівку. Про це повідомляє поліція Дніпропетровської області.
 
Повідомлення про замінування надійшло до поліції 22 серпня близько 2.30. Невідомий заявив, що один з торговельних центрів у Чечелівському районі міста замінований.
 
На місце події виїхали поліцейські разом з працівниками вибухотехнічної служби. Експерти-вибухотехніки обстежили територію приміщень. Жодного вибухового та небезпечного для життя пристрою виявлено не було.
 
Правоохоронці встановили, що до неправдивого повідомлення про замінування ТЦ може бути причетний 22-річний місцевий житель. Поліцейські вилучили у чоловіка мобільний телефон з якого надійшло неправдиве повідомлення.
 
22 серпня слідчі повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності). Максимальне покарання передбачене санкцією статті – до шести років позбавлення волі.