Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі затримали чоловіка, який кинув гранату у натовп дітей

Вчора ввечері місто сколихнула новина про чоловіка, який, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, кинув гранату з вікна квартири на сьомому поверсі будинку, від вибуху якої постраждали діти. Чи затримали порушника та у якому стані наразі перебувають діти?

22-го червня близько о пів на восьму годину вечора невідомий чоловік з вікна викинув бойову гранату, яка розірвалася на подвір’ї одного з будинків на житломасиві Тополя. Правоохоронці швидко знайшли та затримали порушника. Під час обшуку в його помешканні виявили ще дві гранати та патрони до вогнепальної зброї. Втім, від вибуху постраждали діти.

Михайло Савченко, постраждалий від вибуху: «Мы гуляли во дворе, пошли по улице и увидели, что один мужчина кидает из окна пачку сигарет. У меня это привлекло внимание. Потом вижу, он кинул что-то железное, но это не была граната, оно не взорвалось. Потом, через минут 10, я там стоял и слышу, как будто бы что-то летит. Оборачиваюсь – и происходит взрыв».

Михайлу 11 років, його доправили до лікарні у важкому стані. У хлопця була велика рвана рана та понад 20 уламкових поранень.

Валерія, лікарка-анестезіолог: «Проведено ушивание раны бедра. На данный момент ребёнок находится в нашем отделении, состояние стабильное, он в сознании, кушает, общается с родителями».

Реабілітація триватиме до двох тижнів, доки лікарі не знімуть шви та хлопець повність відновиться.