Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі запустили новорічні трамвай та тролейбус: на яких маршрутах курсують?

Новорічний електротранспорт. У Дніпрі святковою ілюмінацією прикрасили трамваї і тролейбуси. І вони вже курсують по місту. На маршрутах тролейбуса № 1, 3, 12 та 20, трамвая № 1. Ціна квитка – звичайна.

Яскрава ілюмінація, наліпки та новорічні кульки. Традиція прикрашати вагони першого трамвая у Дніпрі існує вже 5 років.

«Всередині прикрашав наш колектив, це водії першого трамвая. Збирались та прикрашали салон трамвая. А зовні це були слюсарі, вони прикрашали, наліпки там робили. Діточок приводять сюди, та і просто люди, пасажири заходять, і настрій стає кращим», — розповідає Денис Криштопа, начальник трамвайного маршруту № 1 КП «Дніпровський електротранспорт».

Такий транспорт уже збирає багато поглядів і підіймає настрій дніпрянам.

«Классный трамвай, підіймає настрій, супер. Ще не їздив, тільки-но його побачив. Та проїхався б, просто на роботі поки», — ділиться дніпрянин Олександр.

Окрім трамвая, проїхатись можна і святковим тролейбусом на маршрутах № 1, 3, 12 та 20.
Ольга показує машину, яку прикрасили разом з колегами.

«24-й рік, усе сучасне. Це світлодіодна стрічка, вона вже працює від павербанка. От у цьому сучасному тролейбусі є підзаряка мобільного телефона, ми туди увімкнули ці прикраси, і вони дістанційно на пульту працюють», — каже Ольга Ломоносова, водійка тролейбуса.

Проїхатись новорічним тролейбусом вирішила Тетяна.

«Я вперше їду тролейбусом з такою новорічною атмосферою, мені дуже подобається. Піднімає новорічний настрій, відчувається, що скоро свято», — каже дніпрянка Тетяна.

Курсувати святковий електротранспорт буде до середини січня. Ціна проїзду — звичайна.

Читайте також: Аварії у Дніпрі: найчастіші помилки водіїв