Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі запрацював уже другий Центр рекрутингу української армії

Сьогодні черговий по місту Андрій Пономарьов, директор департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур міської ради відвідав центр рекрутингу української армії на правому березі, аби перевірити, як він працює.  

Центр створений заради того, щоб допомогти вмотивованим громадянам зробити свій свідомий вибір і потрапити в конкретну частину на конкретну посаду. В центрі нададуть відповідь на всі ваші запитання про вакансії у Силах оборони, допоможуть підібрати підходящу вакансію.

В центрі працюють адміністратори, які проводять з кандидатом співбесіду та пропонують відповідні вакантні посади.

Кандидат може повідомити лише прізвище та імʼя, контактні дані для зворотнього зв’язку. Після обрання посади відбувається комунікація з відповідною військовою частиною для організації зустрічі.

Нагадаємо, на минулому тижні в Прозорому офісі відкрився перший в Дніпрі рекрутинговий центр, за адресою просп. Слобожанський, 8.

Отримати інформацію щодо бажаної вакансії в українському війську можна за телефоном: +380 66 073 34 83 та адресою: площа Шевченка 7, м. Дніпро.

Читайте також: «Срібна миля». У Дніпрі на черговій безкоштовній екскурсії показали, де мешкав середній клас Катеринослава