Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі замінили трубу та усунули виток на колекторі, пошкодженому внаслідок ракетного обстрілу

Усувати пошкодження в будівлях і  комунікаціях, які сталися внаслідок ракетних обстрілів. Відповідне доручення профільним департаментам мерії дав міський голова Борис Філатов. 27 травня директор комунального підприємства «Дніпроводоканал» Юрій Гамазинський, який цього дня  чергує по місту, перевірив виконання доручення мера.

Черговий по місту відвідав ділянку колектору на Криворізькому шосе, постраждалу через обстріл в ніч з 25 на 26 травня. Пошкодження зазнала мережа  водовідведення діаметром 200 мм. Над усуненням пошкодження працювали фахівці управління каналізаційних мереж та три одиниці спеціальної техніки КП «Дніпроводоканал». 

«Відновлювальні роботи почались вночі після прильоту та продовжилися упродовж  дня. У найкоротший термін було замінено 20 метрів труби, усунено виток каналізаційних стоків. Основний етап робіт закінчено і переходимо до наступного — наведення благоустрою на місці. Ремонт виконали без відключення води. Тож вдячний працівникам за оперативну роботу з відновлення колектору», — підкреслив Юрій Гамазинський. 

Читайте також: У Дніпрі триває відновлення будинків, пошкоджених через ракетні удари