Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі замінили 63 насоси на об’єктах теплопостачання

В рамках підготовки до опалювального сезону у Дніпрі сьогодні, 7 жовтня черговий по місту, директор КП «Теплоенерго» Андрій Клименко побував на теплорозподільчому пункті.

Торішні перебої з електропостачанням серйозно виснажили обладнання — насамперед чутливими до відключень були насоси. Тому, в цьому році під заміну потрапило 63 насоси. Це і мережеві, і підвищувальні, різні за потужністю та підібрані індивідуально під кожен об’єкт теплопостачання.

«Так, в одному з теплорозподільчих пунктів в рамках підготовки до нового опалювального сезону було замінено 2 мережевих насоси. Один буде в роботі, один – в резерві. Насоси сучасні, австрійські. Замінені повністю із зворотніми клапанами, запірною арматурою. Також будуть встановлені до них шафи управління плавного пуску. Цей ТРП забезпечує теплом близько 19 будинків, 1 садочок та ліцей»,- доповів під час інспекції начальник теплової дільниці №2 КП «Теплоенерго» Сергій Агруч.

«Я задоволений сьогоднішнім інспектуванням. Бачу, що обладнання готове до роботи. Реанімували навіть минулорічні насоси, які не витримували відключень електроенергії. Але працювати будуть нові. Ті — залишили про всяк випадок»,- резюмував черговий по місту Андрій Клименко.

Читайте також: Підготовка до опалювального сезону у Дніпрі – на фінішній прямій.