Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі, за зверненням мешканців до Штабу взаємодопомоги Громадської ради, ліквідували провалля

Прірва під ногами. У дворі по вулиці Героїв, 17 в землі утворилась діра. Мешканці побоювались, бо туди могли провалитися як діти, так і тварини. За допомогою звернулись до Штабу взаємодопомоги Громадської ради. 

«Ось тут у нас був такий отвір, десь 20 на 20, такий величенький. І дитина могла впасти, і тварина могла впасти. Колодязь глибиною 2 метри».

Ще нещодавно замість забетонованої ділянки тут була прірва. Більше трьох років у дворі по вулиці Героїв, 17 під ногами мешканців була яма. Біля каналізаційного люку провалилась земля. Запах звідти, кажуть люди, був щонайменш неприємний.

Олена Жарікова, голова ОСББ «Героїв, 17»: «Сморід був, так. Звернулася знову до Геннадія Олеговича. І це було так швидко: в 12:00 я написала, а у 18:00 мені вже зателефонували, сказали, що все зроблено. Я прийшла, подивилась, і дійсно, все зробили. Реагують дуже швидко, велика подяка». 

Заявку жителів з Громадського штабу передали відповідним міським комунальним службам, аби ті якнайшвидше усунули проблему. Окрім вирішення каналізаційної халепи, комунальники тут омолодили та обрізали дерева. Мешканці задоволені роботою та чекають на допомогу у рішенні ще однієї проблеми.

Олена Жарікова, голова ОСББ «Героїв,17»: «І знову звертаюся з проблемою газу. У 2021 році нам відключили один стояк, і так люди мучаються, 8 квартир. І знову звертаюся: «Геннадію Олеговичу, будь-ласка, допоможіть».

До Штабу взаємодопомоги заявки надходять з багатьох приводів. Їх обробляють та оперативно передають далі для реагування у відповідні департаменти та КП міста.

Геннадій Корбан, голова Громадської ради при міськраді Дніпра: «Ми входимо до такого режиму звернень, як загалом було і до війни, там, де люди дбали про комфорт своїх будинків. Все це Громадська рада обробляє та передає міськраді. Міськрада реально реагує, люди це бачать, мер реагує і контролює ці процеси. Тому приймаємо далі ці звернення, обробляємо, просимо комунальні служби, щоб вони не затягували з цими роботами і продовжуватимемо цю роботу для того, щоб людям було комфортно в цей важкий час».

Звернутись по допомогу можна у будні з 9-ї до 17-ї години. Телеграм-канал Геннадія Корбана працює цілодобово. Описати проблему можна в коментарях.

Читайте також: Корбан: Повернення дітей з росії потрібно домагатися будь-якими способами