Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі за програмою співфінансування продовжують ремонти в будинках ОСББ/ЖБК

Сьогодні Ткаченко Святослав, директор департаменту з питань самоорганізації населення Дніпровської міської ради, перевірив проведення ремонтів у будинках ОСББ та ЖБК.

В ЖБК № 108 “ЛУНА” відбулась заміна вікон на металопластикові за Програмою співфінансування. Вікна замінені у 2 підʼїздах.

Важливо те, що за Програмою співфінансування вікна замінюються тільки на високоякісні та енергоефективні, адже саме це допомагає утримувати тепло в приміщенні в холодний період і знижує витрати на опалення.

Кооператив бере участь у Програмі співфінансування вже другий рік поспіль. Минулого року був виконаний ремонт вимощення.

Загалом на наступний рік на заміну вікон та дверей за Програмою співфінансування було подано 14 заявок від ОСББ та ЖБК Дніпра.

В ОСББ «ПАРУСНИЙ 8» відбувся ремонт електромереж в щитових. Багатоквартирному будинку вже 31 рік, тож старі дроти не витримували навантаження та потребували ремонту. Особливо проблематично було минулого року під час блекауту. Так, ОСББ подало заявку на участь у Програмі співфінансування.

“Встановлена система електромереж – доволі унікальна у Дніпрі. Наразі автомат може перемикатися автоматично, а у подальшому є можливість підʼєднати ноутбук і керувати щитовими дистанційно”, — Савіна Оксана голова правління ОСББ «Парусний 8».

Об‘єднання бере участь у Програмі співфінансування вже не вперше, зважаючи на вигоду для ОСББ – сплачувати тільки 25% від вартості ремонтних робіт. У минулому році облаштували кабіни ліфтів, на наступний рік – подали заявку на капітальний ремонт ліфтового обладнання, щоб замінити станції керування в 4 підʼїздах.

Читайте також: За добу Громадська рада обробила 62 звернення містян