Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі за дорученням міського голови ремонтують дахи

У дніпровських будинках ремонтують діряві дахи і покрівлі. Оновлюють пошкоджене покриття, старий шифер замінюють профнастилом. Де сьогодні працюють ремонтні бригади і яку гарантію дають на свої роботи? 

Влітку квартиру Олександра Єпишева залило під час дощу. Каже, води було у кімнатах ледь не по коліно!

Олександр Єпішев, дніпрянин: «Ні одної шиферини цілої не було, криша текла зовні. Затоплена квартира і спальна комната, і кухня — до сих пір обої висять».

Як з’ясувалося, все через дірявий дах. Чоловік разом із сусідами подав заявку. А потім вдалося потрапити на особистий прийом до мера Бориса Філатова. Дах відремонтували за два тижні! Замість старого шифера встановили профнастил. На нього гарантія більше 20 років.

Лариса Одинцова, дніпрянка: «Наш будинок роблять — виключно цю частину, яка від дороги. Дуже добре зробили. Дуже старанні, уважні хлопці. Нічого не можу сказати. Тепер роблять ось цю, другу частину».

А це інший дім, якому більше 50 років. Ремонту тут не бачили з моменту введення в експлуатацію!

Олександр Степаненко, головний інженер КП «Жилсервіс-5» Дніпровської міськради: «Мешканці зі скаргами зверталися до нас у жилсервіс, до попередньої обслуговуючої компанії, і ці будинки були заплановані в капітальний рамент. Але коли вже начався воєнний стан, капітальний ремонт не проводився. І тому мешканці звернулися до міського голови, нам було дано доручення».

Попри воєнний стан, до кінця року в Дніпрі відремонтують ще чотири будинки. На них дніпряни залишили заявки ще у вересні.