Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі з нагоди професійного свята відзнаки отримали 69 поліцейських

У Дніпрі відзначили 69 кращих поліцейських регіону. Напередодні професійного свята семеро з них отримали службові квартири. Решті вручили цінні подарунки, подяки та грамоти. Правоохоронців привітав голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

«Робота поліцейського відповідальна, важка і ризикована. Дякую за безпеку і спокій в регіоні. З професійним святом!» – сказав голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук наголосив, що на рахунку поліцейських – роки змін, кропіткої роботи та щоденних ризиків.

«Вірю, що попереду на правоохоронців чекають не лише виклики, але і нові перемоги та вдячність громадян», – сказав він.

Поліцейський – не просто професія. Це робота за покликом душі, підкреслив начальник ГУНП в Дніпропетровській області Анатолій Щадило.

«Дніпропетровська область стала першою, де у 2019 році впровадили проєкт «Поліцейський офіцер громади». Продовжує втілюватися в життя система, що запобігає порушенню прав людини в ізоляторах тимчасового тримання «Custody Records», – розповів він.

Анатолій Щадило подякував обласній та місцевій владі за підтримку цих та інших проєктів. Загалом на Дніпропетровщині – понад 8 тис поліцейських. Професійне свято вони відзначають 4 липня. Цього дня у 2015 році перші патрульні поліцейські прийняли присягу на Софіївській площі в Києві.