Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі з’явилися безкоштовні парковки

Безкоштовні парковки з’явилися у Дніпрі. 25 січня виконком Дніпровської міськради ухвалив рішення про безкоштовні паркувальні майданчики у зимовий період. Все задля комфортного відпочинку містян у період зимових свят. Де саме розташовані безкоштовні паркомісця?

Поблизу зимових місць відпочинку в Дніпрі парковки зробили безкоштовними. Паркомати вимкнули після рішення виконкому.

Віталій Шаповалов, заступник директора комунального підприємства «Транспортна інфраструктура міста» Дніпровської міськради: «25 січня цього року виконкомом Дніпровської міськради було ухвалено рішення про прийняття режиму роботи сезонних парковок. Зараз ми знаходимося на Січеславській набережній, біля Фестивального причалу, де один з майданчиків буде безкоштовним з 1 листопада до 1 квітня».

Уже зараз водіям не треба платити за стоянку біля парку Шевченка, на Січеславській набережній, 57А, Фестивальному причалі, поблизу мосту на Монастирський острів, на вулиці Маршала Малиновського, 2 та біля скверу «Прибережний».

Дмитро, який кермує автівкою щоденно, каже, це допомагає заощадити під час прогулянок містом.

Дмитро Зайцев, водій: «Парковки стали бесплатными на зимний период, на период праздников. Это, конечно, приятно, потому что любая экономия – есть экономия, лишних денег не бывает».

Паркульвані майданчики залишаться безкоштовними до 1-го квітня. Потім платити доведеться за звичайним тарифом. Наступної ж осені, а саме з 1-го листопада, паркомати на вищезгаданих адресах вимкнуть на 5 місяців.